HuisdiercoachAppingedam

18 Augustus 2021

Daar zijn we weer eens voor een klein blogje. Het afgelopen jaar ben ik niet erg bezig geweest met Huisdiercoach Appingedam. Natuurlijk waren er geregeld klanten en werden er elke week wel diverse mestonderzoeken uitgevoerd, maar reclame maak ik niet meer. Dit komt mede door het feit dat ik een drukke baan als bedrijfsleider heb bij de beste/leukste dierenspeciaalzaak van de provincie Groningen en daardoor niet heel veel tijd heb om naast de postduivenhobby nog veel klanten over de vloer te hebben. Natuurlijk blijf ik mensen met een hulpvraag helpen, maar ik zoek ze niet meer op. Dus als jullie een hulpvraag hebben schroom niet om het contactformulier in te vullen en ik zal zsm antwoorden.   

7 Oktober 2020

Vandaag geruime tijd bezig geweest om te site te "updaten". Sinds het begin in 2017 heb ik er niet veel aan veranderd en dat werd tijd. De teksten kleiner en duidelijker en ik hoop dat het goed leesbaar is geworden. De nadruk zal vanaf nu meer liggen in het oplossen van voedings gerelateerde problemen bij de honden. Daar ligt mijn passie en is door de jaren heen de kennis voor ontwikkeld. Vanaf heden is dat ook mogelijk via een e-mail of telefonisch consult. Jullie vinden de info onder "consulten". Natuurlijk blijven ook de gevederde vrienden meer dan welkom voor mestonderzoek en keeluitstrijkjes. 

1 Januari 2020

Tjonge, alweer een jaar voorbij in onze soms jachtige wereld. Persoonlijk kan ik terugkijken op een goed jaar 2019. Op het werk word ik goed gewaardeerd, de klanten van HuisdierCoach Appingedam zijn/blijven tevreden, dus ik kan vol goede moed dit nieuwe jaar ingaan. Ik hoop nog meer dieren van hun huid- en vachtproblemen af te kunnen helpen dmv mijn adviezen, en nog meer liefhebbers van wedstrijdduiven en showvogels te kunnen adviseren door mestonderzoeken en voedingsadviezen. Vanuit mijn werkkamer met uitzicht over het trekpad en het mooie Damsterdiep wens ik jullie allemaal een goed, gezond en gelukkig 2020!

 

18 Juli 2019
Iets na 11.30 uur. Net 2 liefhebbers gehad voor mestonderzoek en keeluitstrijkjes en van volledig advies voorzien. Hoop dat ook deze liefhebbers er weer iets aan gehad hebben. Helaas hadden de duiven net 1 dag BS in de drinkpot gehad, maar ondanks dat veel cocciciden geconstateerd alsmede slijm en ornithose. Deze jonge duiven komen zonder goede begeleiding niet, of slecht naar huis met weer een teleurgestelde liefhebber tot gevolg. Ben blij dat ze zijn geweest en hoop dat ze door mijn klein advies de jonge duiven goed naar huis krijgen de komende tijd. Met ingang van volgende week word ik de eerste officiële dealer van DAFLOR. Een super supplement op basis van gefermenteerde knoflook en honing. Natuurlijk ben ik eerst zelf gaan testen (alsmede een aantal grote hokken in ons land) en ben zeer content met de bevindingen. Ook prijstechnisch erg interessant, want waar diverse andere supplementen al richting de €40 per liter gaan kost DAFLOR slechts €36,- voor 2! liter. Met de dosering van 10ml/ltr kunnen we daar 200 liter drinkwater mee klaarmaken. Voor meer info klik maar eens op onderstaande link of via de contactpagina bovenaan de pagina en op www.huisdiercoachappingedam.nl. Verzend- en verpakkingskosten zijn €7,50.

30 Mei 2019
Onderstaand WhatsApp bericht ontving ik gisteravond. Natuurlijk heb ik gereageerd dat ik geen dierenarts ben en geen wonderen kan verrichten, maar dat ik graag een "second opinion" onderzoek voor deze liefhebber zal willen doen. De genoemde namen heb ik vanwege de privacy maar even verwijderd. #Trotsopmezelf


Goede Avond,
ik heb uw nummer gekregen binnen onze club omdat ik op zoek ben naar een betrouwbare dierenarts die weet hoe een duif in elkaar steekt. Ik heb al een aantal keren mest onderzoek gedaan bij ….. en elke keer kwam er niks uit. Maar me duiven willen niet presteren en terwijl ik weet dat ze vele malen beter kunnen. Nu hoor ik bij ons in de club dat ….. ook niet echt een kenner is met de duiven en heb ik gehoord dat ik daarvoor bij u moet zijn. Zou u voor mij een onderzoek willen doen voor mest en keel uitstrijkje van de duiven? Want voor mijn gevoel klopt er iets niet aan de duiven. Ik vlieg in ………. daar heb ik u nummer vandaan. Met vriendelijke groet